sunnuntai 26. elokuuta 2012

My IISAC

Täällä on nyt menossa raju trooppinen myrsky IISAC :D! Täällä siis tosiaan sataa rajusti, tuulee 60mph ja ukkostaa, MUTTA tää myrsky EI ole vaarallinen. Myrsky tosiaan on vaan trooppinen myrsky eikä hurrikaani, mutta kun se on ohittanut Etelä-Floridan se saattaaa kehittyä tason 2 hurrikaaniksi meksikonlahdella.

Muistatte varmaan Tapanin päivän myrskyn ni kyllä tää on sitä pahempi, mutta koska ollaan Floridassa ni tää myrsky ei ole kyllä kovin paha. Meillä on kyllä Hurrikaani Suojat ikkunoissa ihan varmuuden vuoksi, koska kyllähän nyt varautunut kannattaa olla. Ne on aika hauskat ne suojat ku ne on päällä, koska tää talo on ihan pimee niitten takii, mut onneks sähköt ei oo katkennu (vielä ;D) ni on sentään valoa. TV:ssä on myös ihan oma kanava pyörimässä tällä hetkellä, joka uutisoi myrskyä. Pahiten myrsky iskee ja iski jo Key Westiin, joka on siis Floridan eteläisin kohta (saari), mutta koska myrskyn keskusta on siellä niin myrskyn reunoilla tuulee kaikkista rajuimmin joten täällä kyllä tuulta riittää! Uutisissa sanotaan, että tämä myrsky kestää vielä huomisen läpi ja laantuu tiistaihin mennessä

Huono kuva ikkunasta, mutta ulos ei saa mennä kovan tuulen takia.

Huono kuva ikkunasta, mutta ulos ei saa mennä kovan tuulen takia.
Kyllähän näistä myrskyistä hyvääkin seuraa, nimittäin huomenna koulut on suljettu koko etelä-Floridan alueella.

2 kommenttia:

  1. Ilmasto siellä hieeeman eri kun täällä briteissä:D onneksi siellä ollaan tottuneita tuollaiseen ja osataan varautua :)

    VastaaPoista