torstai 9. elokuuta 2012

My Departure

Noniin nyt ois sitten noin 10 tuntia lähtöön ja sen kyllä huomaa, kun on paniikkia ja ahdistusta.Tänne blogiin yritän kirjoittaa perheelle, kavereille ja sukulaisille tulevan vuoden aikana vuoden kohokohdista  ja kaikesta mikä on kirjoittamisen arvoista.
Lähden siis Pembroke Pinesiin, Floridaan, aivan Miamin viereen. Lämmin vuosi on siis luvassa ja aluksi on varmasti totuttelemista miljoonakaupungin elämään.. Host- perheeseeni kuuluu isoäiti Clorinda ja hänen lapsenlapsensa Angelsea, joka on samanikäinen kuin minä. He vaikuttavat erittäin mukavilta ja olen aivan varma, että tulen heidän kanssaan tosi hyvin toimeen. Kouluni Charles W. Flanagan High school on erittäin suuri ja pitää sisällään yli 3000 oppilasta, uskon kuitenkin pärjääväni niinkin isossa koulussa.
Nämä viimeiset päivät on ollut kyllä täynnä ristiriitaisia tunteita kun kauheesti haluan lähteä, mutta välilllä vuosi tuntuu aivan liian pitkältä ajalta. Olen kuitenkin todella innoissani sillä vaihto-oppilas vuosi on ollut mun unelma jo 5. luokasta asti
Hetken päästä lähtö siis kylmästä lämpimään ja seuraava kirjoitus tulee lämpimän puolelta :)

4 kommenttia: