keskiviikko 15. elokuuta 2012

My Family in Pembroke Pines

Noniin, nyt oon ollu täällä pari päivää ja alkanu parantua noista lentokenttä ongelmista, alan jo pikkuhiljaa niin sanotusti. "get the hang of this" ja siis tää paikka on aivan uskomaton, just niinku Guns N' Rosesin biisissä "Take me down to the paradise city Where the grass is green and the girls are pretty." Täällä tosiaan on värikkäämpää luontoa ja palmuja, joten Pembroke Pines todella on kuin paratiisi ja tottakai koska ollaan Amerikan mailla täällä kaikki on isompaa, jopa mustikat on isompia. Mulla on aika heikosti kuvia Itse Pembroke Pinesista koska ei ole ollut aikaa napsia kuvia. Asutaan tämmösellä suljetulla ja vartioidulla "kompleksilla" ja täällä on tosipaljon taloja ja huviloita. Tällaset Kompleksit on tosi yleisiä täällä koska se estää rikollisia pääsemään käsiksi taloihin ja katouihin. Meiän talo on aika iso ja mun huone on juuri mukavan kokoinen. Talon takana on kanaali ja se on aika siistin näkönen ku istuu takapihalla
 Täällä on tosi kuuma n. 32 celsius astetta mutta koska täällä on tosi kostea ilma se tuntuu enemmän 37 asteelta. Ilma tosiaan on kosteaa ja sen takia täällä sataakin aika paljon.
Joka päivä kello 14.00 alkaa satamaan puoleksi tunniksi ja sitten se loppuu kuin seinään kello 14.30. Onneksi on uima-allas jossa voi pulahtaa jos käy liian kuumaksi.

Suljetun alueen/ kompleksin Uima-all
Jotta pääsee Kompleksien sisälle, täytyy mennä tällaisten "tulli koppien" porttien läpi

Tässä on vähän tätä meidän KompleksiaKanaali joka on Kompleksin sisällä
Huono kuva Pembroke Pinesista


Mulla on aivan Mahtava Host-perhe, johon tosiaan sisältyy Host-Grandma Clorinda ja Host-Sister Angelsea. Grandma on aivan loistava persoona ja on juuri se isoäiti kun on aina menossa kaikkialle. Hänellä on tosi paljon ja kiinnostavia tarinoita hänen nuoruudestaan joita hän tykkää tarinoida usein ja tarinoita kuuntelee oikein mielellään.
Angelsea on tosi mukava ja meillä on paljon yhteistä, kuten musiikki ja meillä on tosi samanlainen huumori, mikä on tosi hyvä juttu koska meillä on aina hauskaa alussa meillä tökkis ehkä vähän, koska kaikki oli niin uutta ja tuntematonta vielä, mutta nyt tullaan juttuun tosi hyvin.

Oon ollu täällä nyt kokonaiset kolme päivää ja yhden vajaan. Näitten päivien aikana on tapahtunu tosi paljon. Ensimmäisenä iltana  me mentiin Grandman ja Angelsean kanssa elokuviin, semmoseen järkyttävän kokoiseen elokuva teatteriin. siellä oli ainaki 20 salia ja ne kaikki salit oli tosi isoja, paljon isompia kun suomalaisissa Finnkinoissa. Koko elokuvateatteri oli tehty antiikin Egyptin teeman mukaan ja se oli tosi hienon näkönen. Mua harmittaa, kun unohdin ottaa kameran mukaan.
Toinen päivä oli sunnuntai, joten meillä oli silloin lazy day ja hengailtiin vaan kotona ja käytiin ruoka ostoksilla.

Kolmantena päivänä Me mentiin kaikkien kanssa meidän kompleksin uima-altaalle ja uiskenneltiin puolisentuntia ja otettiin aurinkoa tunnin verran. Olen ruskettunut tosi paljon ! Uimisen jälkeen käytiin mun tulevalla koululla ja se oli aivan järisyttävän kokoinen... Toivottavasti opin kulkemaan siellä ilman karttaa seuraavan 10 kuukauden aikana. Illemmalla me mentiin syömään semmoseen maukkaaseen kreikkalais ravintolaan nimeltä Gyroville.Eilen oli tosi kiva päivä. Me mentiin Guitar Centeriin joka on kitara kauppa. Se oli valtava ! siellä oli 4, 25 metriä pitkää ja 10 metriä korkeaa seinää TÄYNNÄ kitaroita !!! ja kaiken lisäksi vielä oma osasto akustisille kitaroille. kaiken lisäksi paikka oli aika halpa koska joistain kitaroista pyydettiin pelkästään alkuperäishinta eikä siihen oltu lisätty maksuja. Guitar Centerissä oli myös oma rumpu alue ja äänitys elektroniikka alue. sinne on aivan pakko mennä takaisin !

Käytiin myös Hollywood Beach:llä  joka oli erittäin kaunis ranta ja rantaviivaa on kuulemma monta mailia, aina South Beach:lle asti. Hiekka oli tosi pehmeää ja hienoa ja se tuntui mukavalta jaloissa.


 


Illemmalla menimme Open Mic tapahtumaan ravintolaan nimeltä Megabites. Open mic tapahtumassa kuka tahansa saa nousta ylös lavalle ja siellä saa laulaa, lukea runoja, näytellä, oikeastaan mitä tahansa mitä tahtoi esittää yleisölle, kunhan ei kopioi kenenkään muun lauluja tai runoja. Mulla ei just sillon ollu kitaraa mukana, mutta Grandma sanos että minä ja Angelsea kuulemma mennään laulamaan sinne lavalle, kunhan väsätään ensin Angelsean kanssa joku oma biisi.


3 kommenttia:

  1. tuo guitar center on ihan huikee! :D

    VastaaPoista
  2. joo voi moro tota paikkaa!! :D aika chill toi ihme teiän kompleksi! tulliportit ja kaikki xD ja just kiva ku teit tän blogin! :)

    VastaaPoista
  3. Open Mike kuulostaa hyvältä ;)

    VastaaPoista