tiistai 21. elokuuta 2012

My Insects

Menin tänään mun tulevalle koululle rekisteröitymään, mutta siellä on vieläkin tosi paljon ihmisiä, joten sain varattua ajan huomiselle. Huomenna siis saan tietää aineeni, joita tulen opiskelemaan seuraavan vuoden.
Käytiin hakemassa Angelsea koulusta tänään ja huomasin tosiaan kuinka massiivinen se koulu on ! se on aivan järkyttävän kokoinen. Siellä täytyy pitää ID-card esillä kokoajan jos liikkuu koulun alueella. Kuulin Angielta myös, että kouluun on tullut Sormenjälki skannerit sisäänkäynnille, vain Luoja tietää miksi :D.

Sain tietää Grandmalta, että täällä elää tosi paljon myrkyllisiä eläimiä ja hyönteisiä, joita pitää varoa. Alko heti pelottaa nukkumaan meno :D Täällä on tosi paljon hämähäkkejä, jotka on myrkyllisiä ja Musta-leski on yksi näistä... täällä on myös myrkyllisiä liskoja, jotka piileskelee joskus ilmastoinnissa ja jos ne puree, niin sattuu järkyttävän paljon. Käärmeistä puhumattakaan... Käärmeet ei kuulemma ole kovin yleisiä täällä kaupunki alueella, mutta ne kyllä tulee esiin joskus.

Täällä on myös hurrikaani kausi, mutta siitä ei tarvi kuulemma huolia, koska nyt ei enää synny hurrikaaneja niin paljon.

Huomenna kirjoittelen tänne siitä, mitä aineita valitsin ! :)

1 kommentti: