torstai 23. elokuuta 2012

My First Day!

Tänään oli siis ensimmäinen kokonainen koulupäivä. Kokonaisella tarkoitan sitä, että eilen sain rekisteröityä itseni iltapäivällä, joten vietin koulussa viimeiset 2 tuntia. Rekisteröinnissä sain valita oppiaineeni, jotka on siis seuraavat koko vuodelle. 1. Musiikin teoriaa 2. Englanti (äikkä) 3. Kuoro 4. Tietotekniikkaa 5. Espanja 6. Painonnosto 7. Amerikan Historia. Neljännen eli tietotekniikan tilalle tulee mahdollisesti Jazz Ensemble, joka on siis Jazz Big band, Vähänniinkuin jazz orkesteri.

Koulussa on vieläkin paljon oppilaita, jotka ei ole rekisteröitynyt joten tunnit ei ole alkanut vielä kunnolla. Kaikki sanoo, että tunnit alkaa kunnolla ensi viikolla ja toivottavasti niin käy ! Minulla on siis seitsemän periodia joka päivä ja aina samassa järjestyksessä koko vuoden, joten enköhän opi luokkien paikat pian. Koulussa on tosiaan 5 rakennusta ja 28 "parakkia" jotka on muutettu luokiksi päärakennuksen ulkopuolella. Koulusta löytyy siis kahden ison elokuvateatterin kokoinen auditorio, 2 salia, kuntosaleja, 8 tenniskenttää, 8 koripallokenttää, 2 baseball kenttää, 2 soccer kenttää ja iso jalkapallo kenttä. En ole varma, mutta veikkaan, että noita kenttiä on vielä paljon enemmän :D!
Lounas ajat on yhtä kaaosta, koska jonot ovat niin pitkät että syömiseen jää aikaa ainoastaan viisi minuuttia puolesta tunnista, ja kouluruoka tosiaan on hampurilaisia, pitsaa ja ranskiksia... ja jokaiselle on oma ruoka jononsa ! Siellä on myös salaattilinja ja Vegetaristi linja Minä söin tänään kuitenkin jotain pasta kana sekoistusta, joka oli hyvää.

Musiikin teoria oli tosi helppoa ja meidän opettaja ei ole tälläviikolla paikalla, joten meillä on sijainen joka antaa tehtäviä. Englanti oli aika outoa, koska se on perjaatteessa kuin äikkää mutta erikielellä :D joten se tekee siitä aika mielenkiintoista. Kuoro oli kivaa ja opeteltiin siis laulamaan, yllätys yllätys. Minulla ei ollut vielä tietotekniikkaa. Painonnosto aloitetaan vasta ensiviikolla kunnolla ja Amerikan historia on päivän kohokohta ! Meidän opettaja on niin mukava ja hauska. Se on kuin katsoisi Stand-Uppia ja oppisi siinä samalla Amerikan historiasta !

Joka tunnilla kun sanon, että olen suomalainen vaihto-oppilas, koko luokka säpsähtää ja kysymyksiä lentelee ilmassa ! :D En ole varma mutta yksi taisi kysyä Historian tunnilla, että onko Suomi kaupunki Alaskassa ? Koska kaikki on tosi avoimia ja kiinnostuneita on tosi helppo saada kavereita, kunhan pysyy itse avoimena ja vastailee innolla takaisin.

Koulun komea P.E. puku

Täällä käytetään pelkästään kansioita, eikä ollenkaan vihkoja

Flanagan Falcons
Huomenna taas kouluun !! :)

1 kommentti: