sunnuntai 19. elokuuta 2012

My Shopping Day

Nyt on ollu pari vähän hiljasempaa päivää, koska Angelsea joutui lähtemään Georgiaan yllättäen pari päivää sitten, joten minulla ei ollut paljon tekemistä.  Hän tuli takaisin perjantai illalla ja me ollaan tehty kaikenlaista sen jälkeen :) Koko lauantai päivä me oltiin Elokuva-teatterissa, koska Grandma tekee töitä elokuva-yhtiöille. Hän on niin sanotusti "Checker", joka valvoo että elokuva-teatterit näyttää trailerit jotka teatterit on sopineet näyttää yhtiöille ja on rehellisiä myytyjen lippujen suhteen. Toisin sanoin, hän tarkistaa trailerit ja katsoo kuinka monta ihmistä salissa on. Hienointa siinä on se että saan katsoa kaikki uudet ja vanhat elokuvat ILMAISEKSI !!! eilen kävin katsomassa Paranorman, Dark Knight Rises(uudestaan), expendables 2 ja Campaign, joten elokuvia on tullut katsottua :D.

Tänään sunnuntaina oltiin shoppailemassa, ja käytiin Pembroke Pines Mall:issa ja se oli Valtavan iso! siellä oli tosi paljon kauppoja ainakin 150 ja kaikki oli halvempia kuin suomessa. Siellä oli 2 paikkaa nimeltä "Ross" ja toinen oli "Marshal's". Niissä myytiin merkki vaatteita pilkka hintaan. Esim Fred Perryn kenkiä sai 20 dollariin ja kaikkea muuta mukavaa. Päädyin ostamaan uuden olkalaukun, 2 paitaa, kauluspaidan, shortsit, ja farkut. Maksoin kaikesta tosi vähän verrattuna suomen hintoihin.

Koulut pitäisi alkaa huomenna, mutta mun koulu on niin järkyttävän iso, että he eivät voi ottaa kaikkia oppilaita samana PÄIVÄNÄ rekisteröitymään. Joten se tarkoittaa sitä että minä menen rekisteröitymään tiistaina ja aloitan koulun vasta keskiviikkona. Eipä tuo minua haittaa, enemmän lomapäiviä minulle :P

That was my update, more coming up soon.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti