sunnuntai 2. syyskuuta 2012

My Flanagan High

Se olis siis eka kouluviikko ohi nyt jo ? Kylläpä meni nopeesti ! Ja kaiken lisäks tehtävää riitti paljon. Tosiaan koulussa menee tosi hyvin ja kaverisuhteitakin on jo alkanu syntymään :)

Kaikki jo varmaan tietää, että mun koulu on tosi iso, mutta oon alkanu muistamaan paikkoja missä mikäkin on. Meillä on siis päivässä 7 oppituntia jotka ovat 50 minuuttia pitkiä ja joka päivä on täsmälleen samat aineet samoissa luokissa samaan aikaan, joten tiedän jo täydellisesti minne mennä seuraavaksi. Meillä on 6 minuuttia aikaa siirtyä luokasta toiseen ja meillä on 30 minuutin ruoka tauko. Kouluruokaan sisältyy tosiaan hampurilaisia ja pizzaa, mutta kyllä siellä on muutakin tarjolla, ja käytävillä on tosi paljon välipala-automaatteja.

Tosi monet on valmiita auttamaan ja neuvomaan ja tosi moni on vielä kiinnostunut suomesta ja "siitä vaihto-oppilaasta" varsinkin kaikki uudet ihmiset joita näen joka päivä. Tosiaan tosi moni tulee kyselemään ihan nurkan takaa vaihto-oppilas ohjelmasta ja suomesta ja minusta on tosi hienoa huomata, että he ovat oikeasti kiinnostuneita muista kulttuureista ja uusista ihmisistä.

Minulla menee kaikissa aineissa hyvin, eikä ole vaikeuksia missään. Ainut "vaikea" aine on English (äidinkieli) mutta sekin on helppoa, koska täällä mennään kaikissa aineissa niin hitaasti. Tykkään tosi paljon kuorosta ja siitä kuoro porukasta jo olen varma, että saan paljon ystäviä siitä porukasta !
Hieman kuoro porukkaa

Vielä on kuitenkin vaikeuksia lukujärjestykseni kanssa... Minulla on kanslistin kanssa tapaaminen torstaina, koska yritän vaihtaa musiikin teorian johonkin toiseen aineeseen. Se on tosiaan aloittelija kurssi ja siellä käy aika tosi tylsäksi, koska olen käynyt ne asiat siltä kurssilta jo miljoona kertaa läpi. Mutta ei hätiä mitiä! Otan todennäköisesti psykologian sen kurssin tilalle.

Perjantaina oli tosi mukava päivä. Mentiin syömään Applebees nimiseen ravintolaan Kuoro porukan kanssa, josta jatkettiin elokuviin. Oli mukava päästä viettämään vapaa aikaa muittenkin nuorten kanssa ja huomata miten täällä on niin erillainen nuoriso kulttuuri suomesta.

Nyt nukkumaan ja viettämään pitkää viikonloppua Labor Day:n merkeissä !

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti