tiistai 18. syyskuuta 2012

My Miami !

Olipa viikonloppu ! Tämä viikonloppu oli vielä kaiken lisäksi 3 päivää pitkä, koska maanantaina oli Juutalaisten pyhäpäivä. Kaikenlaista tuli tehtyä.

Kouluviikko meni tosi nopeasti, koska jokapäivä koulussa tapaan uusia ihmisiä ja kaikki on tosi mukavia ja haluaa olla kavereita. Joka päivän kohokohta koska siellä on jokapäivä tosi hyvä meininki. 

Perjantaina oli siis taas leffapäivä ja käytiin elokuvissa katsomassa uusin Resident Evil. Se oli ihan OK, mutta liikaa verta ja luita. Käytiin sen jälkeen syömässä chilis nimisessä ravintolassa. Perjantaina ei paljon muuta tapahtunut. 

Launtaina olin taas ostarilla koulukavereitten ja Angien kanssa. Olin kattomassa ku pari kaveria oli muotinäytöksessä, koska Angie pakotti, mutta loppujen lopuksi se oli kuitenki tosi hieno näytös ja pukujen eteen oli kyllä tosiaan nähty vaivaa ! Olen löytänyt uuden harrastuksen täällä, Starbucks. Heidän kahvi on uskomatonta. aina kun minulla on mahdollisuus, aion juoda starbucks kahvin!

Sunnuntaina oli Kirkkopäivä! Ekaa kertaa täällä menin kirkkoon ja kaikista kirkoista menin Latino seurakunnan kirkkoon. Yksi kaveri koulusta halusi näyttää minulle hänen seurakuntansa ja kirkkonsa. Se oli joku musiikki kirkko ja sen huomasi! Kirkon alussa laulettiin tunnin verran espanjankielisiä lauluja, jonka jälkeen Pastori saarnasi tunnin verran espanjaksi ja sen jälkeen laulettiin vielä espanjan kielisiä lauluja puoli tuntia. Kirkossa oli siis käännökset englanniksi, että muutkin ymmärtäisi laulujen sanat ja saarnan. Latinojen keskuudessa uskonto on selvästi tosi iso juttu, ja he tekevät siitä menevää! Pastori saarnasi tunnin tanssien ja vitsejä kertoen ! se oli tosi kiva huomata ero suomalaiseen kirkkoon.
Menin sunnuntaina myös Dolphin Mall:iin joka oli siis järkyttävän kokoinen viihdekeskus ja ostari siellä oli yli 200 kauppaa ja "pelitaloa"
Dolphin Mall:in jälkeen mentiin kaverini kanssa takaisin hänen seurakunnan kirkolle, koska siellä oli "gospel" konsertti. Nähtävästi he nauhoittivat kirkolla levyn ja DVD:n suoraan konsertista ja tällä tavoin mainostaa seurakuntaansa! Mun mielestä aivan mahtava idea!

Maanantaina ei siis ollut koulua, koska Juutalaisilla oli pyhäpäivä tai joku vastaava, joten koulupäivä oli peruttu. Mutta minulla oli ainakin aivan Mahtava päivä ! Mentiin siis kuoro porukan kanssa Miami Beachille!
Lähdettiin aikaisin aamulla ajamaan rannalle, jotta päästäisiin Miamiin ajoissa ja rannalla olisi tilaa. Miami Beach on tosi hieno ja siisti ranta. Rantaa pidetään tosi siistinä turistien takia. Hienointa rannassa kuitenkin oli, kun katsoi merta kohti näki kaukana isoja laivoja ja horisontin, mutta kun katsoi poispäin rannasta näkyi edessä järkyttävän korkeita pilvenpiirtäjiä ja miljoonien sekä miljardien dollarien arvoisia asuntoja!
Rannan jälkeen käytiin kiertelemässä Miamia ja käytiin syömässä ravintolassa rannan ääressä! Ruuan jälkeen käytiin Miami Ink Studiossa ! Kyllä, siis siinä aidossa Miami Ink studiossa, jossa on kuvattu "Miami Ink" televisio sarja. Sisällä näin jopa pari tatuointi-artistia jotka ovat tuttuja telkkarista ;)! Nyt moni varmaan miettii, että oliko se kallis paikka hankkia tatuonti ? Kyllä oli ! Pieni tatuointi jalkaan, jossa olisi 2 sanaa maksaisi yli 800 euroa
Illalla palattiin takaisin Pembroke Pinesiin ja oli kyllä paras päiväni täällä !


Miami-Beach

Palmuja

Ihmiset myy jääkylmää vettä rannalla dollarillaRantakadulla oli paljon ravintoloita ja esiintyjiä ja nämä kyseiset papukaijat puhuivatMIAMI INK !

Tämä kyseinen kartano kuului kuuluisalle arkkitehdille Gianni Versacelle, joka ammuttiin kuoliaaksi hänen oman kartanon edessä

Miamin korkeat rakennukset

...

2 kommenttia: