tiistai 11. syyskuuta 2012

My month #1

Kuukausi on nyt kyllä jo takana ja aika pikaseen tuo on mennyt. Paljon on kyllä tullu tehtyäkkin tän kuukauden aikana. Kieltämättä pienten saapumisvaikeuksien jälkeen on ollu kyllä aivan uskomattoman upea kuukausi ! Lämmintä ilmaa on riittänyt kuukauden aikana paljon ! vieläkin mittari nousee yli 30 Celsius asteen. Ilma on tosi kosteaa ja trooppista ja oudot luonnonilmiötkin on vaan tullut oudoimmiksi. Välillä ukkostaa ja näkyy salamia taivaalla vaikka on täysin sininen taivas ?

Vaikka oon ollu tässä meren rannalla jo kuukauden ni vaan kerran on tullu uitua tuossa mahtavassa Atlantin valtameressä. Viikko sitten maanantaina oli tosiaan Labor day ja silloin tuli käytyä meressä uimassa. Ilma meren ääressä on ihan erilaista, se tuoksuu suolaiselta ja raikkaalta.
Rantaa
Hän osaa selvästi ottaa elämän rennosti
Atlantin Valtameri

Kouluviikossani ei ollut mitään niin erikoista. Paitsi, että sain vaihdettua vihdoin aineeni hyvään malliin. Nyt minulla on siis Anatomiaa, Äidinkieltä, Kuoro, Musiikin teoria, Espanja, Painonnosto, Amerikan historia. Anatomiassa jouduin tekemään PALJON rästitöitä, koska tulin luokkaan 3 viikkoa myöhässä, Mutta sain tehtyä rästityöni hyvissä ajoin vaikka veikin aika paljon aikaa. Koulussa on muutenkin alkanut menemään jo paljon paremmin. Olen saanut jo kavereita ja kiinnostus suomalaisuuttani ja aksenttiani kohden ei ole vähentynyt :D Kuorossa yritetään päästä laulamaan Candle Light tapahtumaan, joka on siis Disney Worldissa, joten toivotaan sormet ristissä että meidän kuoronäyte video on tarpeeksi näyttävä!

Perjantaina oli taas Leffa-päivä ja mentiin katsomaan Angien ja Grandman kanssa The Words ja Posession. Tuo jälkimmäinen leffa oli siis kauhuleffa ja suosittelen tosiaan kaikille, jotka tykkää mennä hytisemään leffa-teatteriin, sen verran pelottava se oli.
Minä ja Angelsea, Aventura ostoskeskusessa

Lauantaina menin Pines-Lakes Mall:iin shoppailemaan Angien ja hänen kavereitten kanssa. Söin maailman parasta Gelattoa, Starbucks kahvin kanssa ostoskeskusessa! Tästä lähtien Starbucks kahvi on pakollinen aina, kun näen Starbucks kahvilan, sen verran hyvää se oli !


Maanantaina mentiin Grandman hyvän ystävän Danin luokse. Dan on tällä hetkellä 75 vuotta vanha ja on kerännyt albumeita KOKO ELÄMÄNSÄ ! Hänellä on yli 2 RAKENNUSTA täynnä Jazz/Blues/Klassisia albumeita. Kaikki albumit ovat niin hyvässä järjestyksessä, että Danilla menee vain pari sekunttia, että hän tietää missä rakennuksessa ja missä hyllyssä kyseinen albumi on. Dan on niin suuri jazz fani, että on nuorempana New Yorkissa asuessaan ystävystynyt moneen suureen ja erittäin kuuluisaan Jazz artistiin ennenkuin heistä on tullut kuuluisia. Danilta lähdettiin Open Mic baariin nimeltä Churchill's. Baari oli aivan mahtava paikka ! Se oli ihan niinkuin Leffoissa on vähän ränsistyneet ja räkäiset baarit amerikassa ja edessä lavalla soi Open Jazz. Kun meni takaovesta ulos, siellä oli toinen lava johon sai mennä esiintymän, mutta se lava oli enemmänkin Jazzin ulkopuolelta esiintyville esim. Koomikoille, runon lukiojoille ja erilaisten genrejen soittajille. Eräs koomikko kiinnostui minusta oikein kunnolla ja siitä, että olen suomesta. Paljon tuli vitsiä suomesta.
Churchill's

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti