tiistai 30. lokakuuta 2012

My Busyness

WOW, Onpas siitä pitkä aika ku tänne on viimeks kirjottanu ! olisko ollu synttärijuhlista viimeks ? Siinä välissä on ehtiny kyllä paljon tapahtua. On ollu Homecoming tanssia ja on ollu Halloween Horror Night, Universal studiolla. Itseasiassa niin paljon on viikot ja viikonloput täyttyny tekemisellä ettei oo mitenkään riittäny aika Blogin ylläpitämiseen :D

Homecoming viikko meni tosi hyvin tuossa pariviikkoa takaperin! Oli aivan järkyttävän hauska viikko ja loistava viikko päättyi tanssiaisiin :) Meidän Homecoming teema oli karamelli/makeinen ja kokoviikon aikana pukeudittiin erilaisiin asuihin. eka päivä tais olla Kaksois päivä jolloin mentiin kouluun pukeutuneena kaksoseksi eli pukeuduttiin samaan asuun/ asukokonaisuuteen jonkun toisen kanssa. itse menin supermiehenä Angien kanssa! muitten päivien järjestystä en muista mutta joukkoon mahtui urheilija päivä, karamelli päivä, elokuva päivä ja kaikkea muuta mukavaa! Tosiaan viikonloppuna, Lauantaina oli sitten tanssiaiset johon pukeuduttiin hienosti, mentiin syömään hyvää ruokaa ja pitämään hauskaa ! Tottakai siellä myös tanssittiin :D

Seuraava viikonloppu oli sitten tuo Halloween Horror Nights! Se oli tosiaan tapahtuma Universal studiolla Orlandossa, jossa koko Universal Studion puisto oli pistetty Halloween teemaan ja oli täynnä kaikkea pelottavaa! Kun käveli puiston kaduilla siellä oli hirviöiksi ja muihin pelottaviin asusteisiin pukeutuneita näyttelijöitä jotka tuli nurkkien takaa ja selän takaa pelottelemaan. Horror Nights tapahtumaan kuului myös siis huvipuisto laitteita ja Kauhu taloja. Siellä taisi olla 8 erilaista Kauhu taloa johon jonotettiin sisälle ja siellä joutui kulkemaan jo määrättyä reittiä samalla kun elävät ihmishirviö näyttelijät hyppi nurkkien ja seinien takaa pelottelemaan sinua. Oli kyllä aivan järkyttävän hauska ja hyytävä kokemus!

Kaiken kaikkiaan täällä on menny tosi hyvin sää kohtelee lämpimästi vieläkin ja kavereita tulee lisää joka päivä. Kokemuksia täynnä oleva kuukausi on ollut tämä viimeinen kuukausi! Ja varmasti on aivan järkyttävästi lisää kokemuksia luvassa.
Tekemistä tosiaan riittää niin paljon että taitaa valitettavasti nyt toistaiseksi jäädä tämä Blogin ylläpitäminen toissijaiseksi, mutta kirjoittelen tänne sitten taas kun aika antaa ja on enemmän innostusta :)

(P.S. tuo myrsky Sandy mistä kaikki hirveesti hössöttää, Se on mennyt jo päiviä sitten Floridan ohi eikä tuottanut muutakuin hetkellisiä kovia tuulen puuskia ja vähän sadetta!)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti